Bundesliga

Avancronică Bundesliga- etapa 21

Avancronica etapei 21 din Bundesliga

Salutare tuturor!

Revenim cu o nouă etapă din Germania. Etapa 21 ne aduce meciuri în care potențialul de spectacol este foarte mare. Sunt multe aspecte pe care sperăm să le lămurim în această etapă mai ales pentru Borussia Dortmund și pentru Red Bull Leipzig. Să începem !

 

Fc Koln vs. Borussia Dortmund, vineri ora 21:30

În tur Borussia a spulberat-o pe Koln, acasa, cu 5-0, dar din păcate Dortmund-ul din urmă cu doar câteva luni traversează o perioadă extrem de slabă, pierzând puncte inexplicabil.

Atuul celor de la Koln, în afară de avantajul terenului propriu, este că vin după meciuri în care nu au pierdut și în care au reușit să mai acumuleze puncte în speranța unei salvări miraculoase de la retrogradare.

Va fi un meci interesant în care Koln va încerca să obțină puncte și în care Borussia va vrea să rupă seria de trei meciuri fără victorie fără Aubameyang plecat la Arsenal.

thumb_19150_default_news_size_5

http://www.liverpoolfc.com

Freiburg vs. Bayer Leverkusen, sâmbătă ora 16:30

Freiburg vine după multe meciuri în care a reușit să producă surprise și în care au practicat un fotbal ofensiv, în timp ce Leverkusen continuă lupta pentru locul 2 și speră să obțină a patra victorie consecutivă

 

Hertha Berlin vs. Hoffenheim, sâmbătă ora 16:30

Doar o umbră a echpelor din sezoanele trecute Hertha și Hoffenheim se vor întâlni într-un meci găzduit de echipa din capitala Germaniei. Având în vedere specificul echipelor și meciurile directe dintre aceste, ne putem aștepta la un meci în care se vor marca goluri.

 

Mainz vs. Bayern Munchen, sâmbătă ora 16:30

O deplasare ușoară pentru bavarezi care continuă drumul către un nou titlu de campioni, fără să fie perturbați de alte echipe.

Mainz, în schimb, se află pe o poziție periculoasă a clasamentului și probabil vor aborda o tactică defensivă.

bayernmunich-cropped_fvcss98n04yu1d4x7fj093pfu

Sursă : http://www.goal.com

Schalke vs. Werder Bremen, sâmbătă ora 16:30

Schalke are nevoie de victorie în lupta pentru locul 2 și sunt șanse foarte mari să o obțină împotriva unei echipe care de câteva sezoane bune se bate mereu pentru a evita retrogradarea.

 

Wolfsburg vs. Stuttgart, sâmbătă ora 16:30

Este un meci de care pe care, în care ambele echipe au același scop: victoria. Se anunță un meci deschis cu două echipe ofensive care vor face tot ce le stă în putință să aducă cele trei puncte.

Datorită experienței în prima ligă și a faptului că joacă meciul pe teren propriu Wolfsburg are un mic avantaj, dar nu cred că va conta prea mult împotriva unui adversar precum Stuttgart.

 

Borussia Monchengladbach vs. R.B. Leipzig, sâmbătă ora 19:30

Se anunță un meci spectaculos în care se va marca mult. Ambele echipe vor juca foarte ofensiv cu gândul la victorie. Valoarea jucătorilor din atacul ambelor echipe ne promite un spectacol frumos și plin de goluri.

 

Augsburg vs. Eintracht Frankfurt, duminică ora 16:30

Loturile ambelor echipe sunt asemănătoare, au același stil de joc și deobicei practică un fotbal foarte pragmatic. Frankfurt-ul are avantajul poziției din clasament, dar în tur în meciul direct Augsburg a fost cea care a plecat învingătoare. Presupun că va fi un meci în care jucătorii vor respecta întocmai tactica antrenorilor și în care nu vor exista multe momente de spectacol. Cel mai probabil partida se va termina cu un egal care nu ar nemulțumi niciuna dintre cele două tabere.

 

Hamburger SV vs. Hannover, duminică ora 19:30

Hamburg are nevoie disperată de victorie, dar poate chiar această dorință o să-i facă să cadă în capcana celor de la Hannover care sunt redutabili pe contra-atac.

Va fi un meci spectaculos în care cea mai lucidă și bine pus la punct echipă va avea câștig de cauză.

hamburger-1040x572

Sursă : http://www.sportsnet.com

Până data viitoare, rămâneți cu noi…în primul 11 !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: