Premier League

Avancronica etapei 25 din Premier League

Avancronica etapei 25 din Premier League

Iată că au trecut meciurile din cupă, care mai de care mai spectaculoase, iar echipele se pregătesc de o nouă rundă . Etapa 25 va aduce multe meciuri cu potențial mare de goluri și finalul etapei va fi semnat de confruntarea dintre Tottenham și Manchester United. Totuși să nu ne gândim deja la finalul etapei și să analizăm fiecare meci în parte.

Swansea vs. Arsenal, marți ora 21:45 

Swansea vine după o victorie miraculoasă, tot pe teren propriu, contra lui Liverpool și dupa un egal în cupă cu Notts County, în schimb ce Arsenal a ieșit învingătoare din derby-ul cu Chelsea, iar în primul meci de la despărțirea de Alexis Sanchez din campionat, tunarii s-au impus în fața celor de Crystal Palace cu scorul de 4-1.

La Swansea Bony va fi titular și toată lumea se așteaptă la un meci cu multe goluri.

w640xh480_GettyImages-908895906

West Ham vs. Crystal Palace, marți ora 21:45

Duelul echipelor care au început dezastruos sezonul, dar care au reușit să depășească acel moment. West Ham vine după o înfrângere usturătoare în cupă în fața echipei de Championship Wigan, în timp ce Crystal Palace a avut un weekend în care au pregătit această partidă, nefiind implicați în meciurile din cupă.

Huddersfield vs. Liverpool, marți ora 22:00, Eurosport 1

Liverpool este într-o ușoară decădere. După înfrângerea neașteptată din campionat cu Swansea a urmat și eliminarea din cupă de către West Brom. În acest meci Klopp promite o schimbare de atitudine din partea echipei.

În apropiere de zona periculoasă a clasamentului, Huddersfield trage să rămână în primul eșalon și nu se va da bătută înainte de fluierul final.

Chelsea vs. Bournemouth, miercuri ora 21:45

Un meci care pare o formalitate pentru Chelsea, mai ales după victoria din cupă cu Newcastle.

Bournemouth a acumulat 25 de puncte în campionat dar nu cred că își propune să obțină o victorie cu Chelsea și cel mai probabil vor aborda o tactică ultra defensivă în speranța unui egal pe Stamford Bridge.

Everton vs. Leicester, miercuri ora 21:45

Un meci fără o miză prea mare pentru niciuna dintre echipe. Everton vine după o serie de 7 meciuri fără victorie, iar Leicester are o serie de 3 victorii consecutive. În tur Leicester s-a impus cu scorul de 2-0 pe teren propriu.

Newcastle vs. Burnley, miercuri ora 21:45

Nici Newcastle nici Burnley nu traversează o perioadă prea bună, dar cei de la Burnley au o poziție foarte bună în clasament, grație meciurilor bune și punctelor strânse în prima parte a campionatului.

Newcastle, în schimb, are nevoie de o victorie pentru a mai obține o gură de aer în lupta crâncenă care se dă în subsolul clasamentului.

JS100948279

Southampton vs. Brighton, miercuri ora 21:45

Un meci de care pe care, pentru evitarea retrogradării, în care Southampton pornește favorită, deoarece joacă pe teren propriu și datorită experienței acumulate în Premier League, față de nou promovata Brighton. Un singur punct le desparte pe cele două.

Stoke vs. Watford, miercuri ora 22:00

Stoke continuă să spere după victoria din ultima etapă cu Huddersfield, în timp ce Watford încearcă să își revină și să termine campionatul cu bine fără tehnicianul portughez Marco Silva, demis în această lună.

Manchester City vs. West Brom, miercuri ora 22:00

Manchester City continuă defilarea în Premier League și ne-a demonstrat că înfrângerea cu Liverpool a fost doar un accident. Să fie următoarea victimă a acestora West Brom?

Da și nu… West Brom are un moral bun după ce a reușit să o elimine pe Liverpool din cupă și în ultimele etape a reușit să mai recupereze din handicapul pe care îl avea față de celălalte echipe și speră la evadarea de pe locurile de retrogradare.

Ca și în cazul lui Bournemouth, cel mai probabil West Brom va aborda o tactică foarte defensivă în speranța unui punct.

Tottenham vs. Manchester United, miercuri ora 22:00, Eurosport 1

Cum poate să se încheie, mai frumos, o etapă din Anglia dacă nu printr-un derby.

Wembley-ul va fi gazda perfectă pentru confruntarea între doi coloși, care își doresc nespus de mult victoria. Pe de-o parte United continuă lupta ,de la mare distanță, cu City și nu au nevoie de pași greșiți, iar de cealaltă parte Tottenham are nevoie de victorie pentru a rămâne la distanță de Arsenal și pentru a nu se depărta de ocupanta locului 4, Liverpool.

Va fi un meci antrenant în care ambele echipe își vor arăta calitățile și în care Tottenham va încerca să își ia revanșa pentru meciul din tur pierdut cu 1-0.

Premier-League-Manchester-United-vs-Tottenham-Hotspur

Acestea fiind spuse, ne rămâne doar să urmărim partidele și să ne clarificăm în legătură cu întrebările din poza articolului.

Sursă fotografica: www.thescore.com, www.chroniclelive.co.uk, www.irishmirror.ie

Sursă: http://www.premierleague.com

Până data viitoare, rămâneți cu noi…în primul 11 !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: