La Liga

Joao Felix – puștiul care a uimit lumea. VIDEO

Puștiul de doar 19 ani al lui Atletico Madrid, Joao Felix, a marcat în meciul amical contra lui Juventus, echipă pentru care evoluează idolul și coechipierul său din naționala Portugaliei, Cristiano Ronaldo.

Cine este Joao Felix

Joao Felix este un tânăr fotbalist portughez în vârstă de 19 ani, adus de Atletico Madrid în această vară de la Benfica Lisabona pentru suma record de 126.000.000 de euro. Este al patrulea cel mai scump transfer din istorie după Neymar, Kylian Mbappe și Philippe Coutinho.

Joao Felix - puștiul care a uimit lumea. VIDEO
Joao Felix – puștiul care a uimit lumea

Ajuns la echipa antrenată de Diego Simeone, tânărul portughez s-a integrat rapid în sistemul gândit de „Cholo” și a reușit să uimească pe toată lumea. A înscris în amicalul în care Real Madrid a fost ridiculizată cu scorul de 7-3 de către rivalii din capitală, a mai înscris și împotriva formației compuse din cei mai buni fotbaliști din MLS.

În partida amicală disputată sâmbătă seara la Stockholm, Suedia, Joao Felix a dat un gol superb din voleu chiar în fața lui Cristiano Ronaldo, cel care îi este idol și coechipier în naționala Portugaliei.

Golul înscris de puștiul lui Atletico Madrid a dus scorul la 2-1 pentru echipa sa și a stabilit astfel scorul final al partidei.

  • 70.000.000 este cota actuală a lui Joao Felix, conform Transfermarkt

Îți recomand articolul despre aventura francezului Gignac în Mexic.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: