Special

Kylian Mbappe, căpitanul Franței la doar 24 de ani! Cum a explicat Didier Deschamps decizia surprinzătoare

Didier Deschamps (54 de ani) a anunțat marți că noul căpitan al Franței este Kylian Mbappe (24 de ani), după ce banderola a fost eliberată de Hugo Lloris (36 de ani), retras de la naționala “Cocoșului Galic” la începutul anului.

Kylian Mbappe, căpitanul Franței la doar 24 de ani

În cursă s-au mai aflat și Raphael Varane și Antoine Griezmann, însă fundașul lui Manchester United s-a retras și el luna trecută, iar atacantul lui Atletico Madrid ar dori acum să facă același pas.

Totuși, Deschamps a explicat că Griezmann va îndeplini rolul de vicecăpitan, iar selecționerul Franței a oferit și motivele care au stat la baza deciziei de a-i oferi banderola lui Mbappe la o vârstă relativ fragedă pentru acest rol.

“Kylian bifează toate criteriile pentru a primi această responsabilitate. Atât pe teren, cât și în vestiar, este un element unificator”, a spus Deschamps, conform presei franceze.

Antoine Griezmann ar fi înfuriat de alegerea lui Didier Deschamps

Înaintea primelor meciuri ale Franței din preliminariile EURO 2024, publicația L’Equipe a lansat o informație neașteptată.

Concret, Griezmann plănuiește să renunțe la reprezentativa din Hexagon, după 117 selecții și 42 de reușite pentru naționala țării sale.

Cel mai probabil, această decizie a lui Griezmann are legătură chiar cu faptul că fotbalistul madrilenilor nu a primit banderola de căpitan după retragerile lui Lloris și Varane.

În cele din urmă, acest rol i-a fost atribuit lui Mbappe, lucru care l-ar deranja pe Griezmann, care a debutat acum 9 ani pentru “Cocoșul Galic”.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: