Serie A

Serie A avancronică-etapa 24

Avancronica etapei 24 din Italia

Lupta pentru supremație în Italia, este în continuare încinsă, iar Napoli și Juventus se luptă umăr la umăr pentru tiltul de campioană. Chiar și pe lângă meciurile celor două, în această etapă se mai desfășoară și alte meciuri interesante.

Fiorentina vs. Juventus, vineri ora 21:45

Pentru Juventus, Fiorentina nu reprezintă nimic altceva decât un obstacol în drumul lor către glorie. Deși în acest sezon Fiorentina nu a mai făcut niște meciuri la fel de bune precum în alte sezoane, aceasta rămâne o echipă puternică care poate încurca granzii campionatului precum Juventus.

r242547_1296x729_16-9

Spal vs. AC Milan, sâmbătă ora 16:00

În lupta pentru cupele europene, AC Milan nu are voie să mai facă pași greșiți. Va fi interesant de văzut cum se va desfășura partida, în condițiile ăn care Milan și-a făcut un renume ăn a pierde puncte prețioase cu echipe din subsolul clasamentului.

Crotone vs. Atalanta, sâmbătă ora 19:00

Atalanta va încerca să nu le dea prea multe șanse celor de la Crotone. Cu o victorie aceștia ajung tot mai aproape de visul de a participa din nou în cupele europene.

Napoli vs. Lazio, sâmbătă ora 21:45

Un derby în adevăratul sens al cuvântului se anunță să fie această partidă. Napoli vrea nespus de mult victoria pentru a rămâne pe primul loc, în timp ce Lazio dorește să rupă seria de trei meciuri fără victorie în campionat.

FBL-ITA-SERIEA-NAPOLI-CATANIA

Sassuolo vs. Cagliari, duminică ora 13:30

Cu 10 goluri primite în ultimele două etape și cu nici un gol marcat, Sassuolo speră să reușească să facă uitate aceste umilințe printr-o victorie cu Cagliari, ce i-ar ajuta să se mai îndepărteze de zona fierbinte a clasamentului.

Inter Milano vs. Bologna, duminică ora 16:00

După opt meciuri consecutive fără victorie, fanii lui Inter așteaptă o nouă abordare din partea jucătorilor. Bologna, deși are un sezon foarte slab, a reușit să acumuleze 27 de puncte fiind la 10 puncte distanță de prima echipă de “sub linie”.

Chievo Verona vs. Genoa, duminică ora 16:00

După victoria surprinzătoare din etapa trecută contra lui Lazio, Genoa a prins aripi și și-a ridicat destul de mult poziția în clasament. Va fi un meci interesant, în care și cei de la Chievo vor trage puternic pentru a obține cele trei puncte.

Torino vs. Udinese, duminică ora 16:00

Un meci de care pe care între două echipe care au același număr de puncte și care ar fi nemulțumite în egală măsură dacă partida s-ar încheia la egalitate.

Sampdoria vs. Hellas Verona, duminică ora 16:00

Sampdoria are nevoie de victorie pentru a se menține pe locul șase, mai ales după etapa trecută în care a scăpat victoria printre degete. De cealaltă parte, Hellas Verona speră să mai acumuleze puncte și să reușească o evadare surprinzătoare.

AS Roma vs. Benevento, duminică ora 21:45

În mod obișnuit romanii nu au cum să se încurce cu cea mai slabă echipă din campionat, pe care cel mai probabil o vor învinge la o diferență mare de scor.

gettyimages-868738328

Fiți și mai aproape de acțiune, tot din primul 11, de pe pagina noastră de Facebook !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: