Serie A

Cearta dintre Ribery și fanii Fiorentinei. Video

În urmă cu două luni, Franck Ribery a fost jefuit în locuința sa din Florența și a adus o serie de reproșuri la adresa orașului, ceea ce i-a deranjat pe fanii Fiorentinei, echipă la care evoluează.

Cearta dintre fanii Fiorentinei și Franck Ribery

Fanii Fiorentinei au reacționat dur la adresa starului francez, pe care l-au pus la colț și i-au cerut să nu mai vorbească niciodată în asemenea fel despre orașul lor.

Suporterii i-au făcut o paralelă între viața lor obișnuită și viața sa, care de bine de rău e mai liniștită decât a oamenilor de rând:

„Îți înțelegem șocul, dar ai grijă ce spui înainte să vorbești așa despre Florența. Aici nu ești în Medellin (n.r – oraș în Columbia).  Oamenii bogați sunt jefuiți peste tot, dar sunt îndeajuns de norocoși încât să-și permită o alarmă și un sistem de securitate.

Și noi, săracii, suntem jefuiți, dar trebuie să să acceptăm în liniște”.

Supărarea lui Ribery, filmată și postată pe Instagram

Franck Ribery și-a expus nemulțumirea pe rețelele de socializare, unde a scris un mesaj lung, în care se plângea de nefericitul eveniment care i s-a întâmplat:

„După victoria pe care am obținut-o la Parma, m-am întors acasă. Casa mea din Italia, țara în care am decis să îmi continui cariera după atâția ani la Munchen. Asta este ce am găsit.. Soției mele i-au fost furate mai multe genți și bijuterii.

Soția și copiii mei sunt în siguranță, la Munchen, dar cum voi mai putea fi eu liniștit? Cum ne putem simți bine aici? Nu alerg pentru bani, mulțumesc Domnului, nu duc lipsă de nimic, o fac din pasiune”.

„Însă, pasiune sau nu, familia mea este pe primul loc, și vom lua decizia necesară pentru binele nostru”, a mai spus mijlocașul francez.

Îți recomand articolul despre felul în care Raul Gonzalez îi pune la punct pe tinerii fotbaliști.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: