Intern

Cine e Răzvan Ducan, puștiul care va apăra poarta FCSB-ului contra lui Backa Topola

Puștiul Răzvan Ducan a rămas singura opțiune în echipa lui Toni Petrea pentru meciul dintre FCSB și Backa Topola din preliminariile Europa League, în urma cazurilor de COVID-19 apărute la formația „roș-albastră”.

Răzvan Ducan. Sursă foto: realitateasportiva.net
Răzvan Ducan. Sursă foto: realitateasportiva.net

Cine e Răzvan Ducan, puștiul FCSB-ului

Întrebarea stă pe buzele tuturor suporterilor, pentru că în mâinile lui va sta soarta calificării FCSB-ului în următorul tur preliminar Europa League, iar formația lui Toni Petrea se va deplasa doar cu 14 jucători în Serbia, limita minimă impusă de UEFA fiind de 13.

Răzvan Ducan a fost împrumutat sezonul trecut la FCS Argeş, pentru care a apărat în 19 meciuri. În ciuda vârstei, este un portar cu multe partide internaţionale.

E in circuitul echipelor naţionale de juniori de vreo 4 ani, iar acum este titularul porţii României U19, ceea ce ar trebui să confere o oarecare liniște în rândul suporterilor.

  • 19 ani a împlinit Răzvan Ducan pe 9 februarie
  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Ducan, conform transfermarkt.com
Răzvan Ducan. Sursă foto: realitateasportiva.net
Răzvan Ducan. Sursă foto: realitateasportiva.net

Va debuta la FCSB

Meciul cu Backa Topola va fi cu atât mai special pentru Răzvan Ducan, cu cât va fi chiar primul din carieră pentru FCSB, el evoluând pentru formația bucureșteană doar la juniori.

Ducan are o înălțime de 1,92, iar idolul său din copilărie, dar și în prezent este Ciprian Tătărușanu, fostul portar al FCSB-ului și titularul incontestabil din naționala României.

Ionuț Badea, fostul său antrenor de la FC Argeș, crede în potențialul puștiului și este sigur că va face un meci mare contra sârbilor: „Are calităţi, un băiat cu picioarele pe pământ cu care am avut o relaţie excelentă.

De multe ori am văzut la el o maturitate surprinzătoare, poate, chiar şi atunci când greşea”.

Rămâne de văzut cum se va descurca Răzvan Ducan în partida cu Backa Topola.

Îți recomand articolul despre fotbalistul care vrea normalitate.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: