Intern

Comuna Recea – Rapid 2-1 sau cum să-ți bați joc de suporteri

Comuna Recea a reușit să obțină primele puncte din Liga 2, și încă ce puncte, după o victorie cu Rapid, 2-1, deși giuleștenii au condus cu 1-0 la pauză.

E o victorie importantă pentru maramureșeni și o umilință imensă pentru Rapid, dar mai ales pentru fanii „alb-vișiniilor” care au călătorit nu mai puțin de 12 ore cu autocarul și au înfruntat ploaia timp de 90 de minute doar pentru a-și susține favoriții.

Rușinos să îți bați joc de fani în așa hal, iar Iencsi ar trebui să dea explicații pentru faptul că le transmitea jucătorilor să țină de scor la 1-0, destul de rău pentru o echipă de anvergura Rapidului.

Fanii Rapidului, umiliți de proprii jucători

Comuna Recea a început destul de bine meciul și a obținut un penalty, pe care portarul lor l-a ratat, iar la două minute distanță Rapid deschidea scorul prin Cătălin Hlistei, iar soarta meciului părea pecetluită.

Totuși, Rapid a scăzut inexplicabil, iar Adrian Iencsi, antrenorul echipei, dorea ca elevii săi să țină de scor cu formația care nu avea niciun punct în Liga 2 până la ora partidei.

Inevitabilul s-a întâmplat și Mariu Coman a egalat în minutul 67, pentru ca tot el să execute penalty-ul care să stabilească rezultatul final în minutul 80.

Felicitări jucătorilor maramureșeni pentru dăruire și pentru că au crezut în șansa lor, în timp ce rapidiștii trebuie să dea explicații fanilor, care, sincer, nu meritau așa ceva după toate eforturile făcute pentru a susține echipa.

Îți recomand articolul despre viața lui Lorenzo Insigne.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: