Bundesliga

S-a ținut de cuvânt după ce i-a promis un camion de ciocolată colegului care l-a ”salvat” de la un gol al lui PSG

Bayern Munchen a învins-o pe PSG și în meciul retur din cadrul optimilor de finală ale UEFA Champions League, scor 2-0, și s-a calificat în ”sferturi” cu scorul general de 3-0.

În returul din Munchen, PSG putea marca în minutul 38 prin Vitinha. Portughezul l-a deposedat pe Sommer și a trimis spre poartă, însă de Matthijs Ligt a reușit să respingă în ultimul moment de pe linia porții.

Sommer a cumpărat 700 de kilograme de ciocolată după promisiunea făcută lui de Ligt

La finalul meciului, Sommer i-a promis coechipierului său că îl va răsplăti cu un camion de ciocolată pentru intervenția sa.

”Îi aduc în fața casei un camion plin cu ciocolată elvețiană. Felul în care m-a salvat a fost extraordinar”, a spus Sommer imediat după meci.

Portarul bavarezilor s-a ținut de cuvânt, iar, la doar câteva zile de la meciul de la Munchen, acesta a cumpărat un camion plin cu 700 de kilograme de ciocolată, venită tocmai din Elveția. Totuși, acesta nu a ajuns la De Ligt, ci la un centru pentru oameni nevoiași din Munchen, conform merkur.de.

Ciocolata cumpărată de Sommer
Ciocolata cumpărată de Sommer

Călătoria până în Munchen a durat trei ore și jumătate. Inițial, camionul ar fi trebuit să ajungă la de Ligt, dar acesta nu a primit permisiunea clubului, motiv pentru care Sommer a venit cu ideea să doneze toată ciocolata.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: