Intern

Dacă lăsăm fițele acasă, poate jucăm și fotbal

Inevitabilul s-a întâmplat, iar Craiova, vicecampioana României, a fost eliminată de Lokomotiva Tibilis, o formație care a terminat pe locul 4 în Georgia.

De ce spun inevitabil? Pentru că mai devreme sau mai târziu trebuia să se întâmple asta, cum se va întâmpla și la FCSB fără să am prea mari emoții, dar nu acum, de la turul 3 în față. De ce spun asta? I-am văzut în meciul cu Shirak și credeți-mă, n-am speranțe prea mari.

Fițele, marea problemă a jucătorului de fotbal român

Dragi microbiști când vom înceta să-i mai băgăm în seamă pe acești semi fotbaliști care își dau aere de vedetă. Să luăm cazul Craiova!

Îmi imaginez că unul ca Andrei Ivan nu-și mai încape în piele în Craiova și am auzit mărturisiri ale unor oameni care stau chiar acolo.

Pe undeva e și vina noastră să știți. La fel cum zicea în articolul de ieri că noi suntem la două extreme: dacă dădea Ivan sau Mihăilă gol cu ăștia din Georgia, vuia din nou presa cu Barcelona care caută înlocuitor pentru Messi și se reorientează spre Ivan 😂.

Când pierd, păstrăm două-trei zile de supărare, în care ne trezim la realitate și vedem cine sunt jucătorii ăia pe care îi aclamăm, după ne revenim. Vine o victorie 2-1 cu Clinceni și îi ridicăm din nou în slăvi.

Nu uitați, fanii Craiovei pierdeau până nu demult nopți pentru jucătorii ăștia, îi așteptau la aeroport, cântau pentru ei… mai bine dormeați, sincer chiar nu merită și s-a văzut și în meciul decisiv de titlu cu CFR Cluj.

E păcat de fani pentru că ei suferă cel mai mult. Să știți că pe jucători nu prea îi interesează, ce vin ei să declare că sunt triști și supărați sunt doar vrăjeli, prea puțini mai sunt ăia care vorbesc din suflet și care nu și-au învățat o plăcuță cu replici, pe care o spun la fiecare meci în funcție de rezultat.

Golofca era înjurat ieri pentru că a ratat un penalty, dar ce merită jucătorii Craiovei.

Așa știu jucătorii Craiovei să mulțumească

Cum ar fi să vină Rotaru, patronul, și să le spună că începând de azi se taie salariile cam la nivelul celor de la Lokomotiv Tibilisi. Câți ar plânge disperați că nu mai au cum să-și cumpere mașina aia de lux, pe care se simt îndreptăți să o ia… de doar să semene cu Cristiano sau Neymar.

Și să nu uităm că jucătorii Craiovei au fost singurii care au primit salariile întregi în pandemie, în timp ce la alte cluburi se reducea salariul non-stop sau chiar îi băga în șomaj tehnic.

Bine, nu mai contează, asta e mulțumirea lor pentru fani și pentru conducere. Să pierzi cu o echipă care a trecut în toată istoria ei de un singur tur preliminat, prin 1999 cu o echipă din Irlanda de Nord și să-ți marcheze unul care a fost refuzat de Academica Clinceni e o rușine imensă, dar ne arată unde suntem și poate înțelegem mai bine ce spuneam eu și mi-am luat multe înjurături în urmă cu 5 ani, că fotbaliștii români nu merită salarii mai mari de 2-3.000 de euro, și asta pentru cei buni.

Nu vă faceți iluzii, urmează cât de curând FCSB și nu cred prea mult nici în CFR Cluj în acest sezon.

P.S.: Toate opiniile apărute în presă sunt foarte bune, din păcate într-o săptămână-două vom vorbi din nou de Mihăilă la Chelsea și Ivan la Barcelona. Nu intru în domeniu FCSB, pentru că acolo nu s-au găsit echipe atât de bune pentru fotbaliștii care au dezamăgit crunt în ultimii 5 ani.

Îți recomand articolul despre motivul stupid pentru care Kingsley Coman s-a despărțit de un fotomodel.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: