Bundesliga

Motivul stupid pentru care Coman s-a despărțit de un fotomodel

Kingsley Coman este fotbalistul care a decis finala Champions League din acest an (Bayern-PSG, 1-0), iar de-a lungul timpului a avut o relație cu Sephora Goignan, un fotomodel francez.

Totuși, motivul despărțirii lor a fost destul de stupid și a avut urmări destul de grave asupra lui Coman, însă acesta a reușit să treacă peste problemele personale și a ajuns să decidă finala Champions League din 2020. 😊

Kingsley Coman și fosta sa iubită. Sursă foto: goal.com
Kingsley Coman și fosta sa iubită. Sursă foto: goal.com

Motivul stupid pentru care Kingsley Coman s-a despărțit de un fotomodel

Kingsley Coman și Sephora Goignan formau un cuplu de ceva timp, dar vara lui 2017 a fost cât se poate de fierbinte pentru ei. La sfârșitul lunii iulie, toate ziarele din Germania vuiau de faptul că starul lui Bayern Munchen și-a bătut iubita.

Acesta și-a recunoscut fapta, după ce a ajuns la poliție, pentru că Sephora i-a făcut plângere, dar a dezvăluit și motivul uluitor pentru care a recurs la un astfel de gest.

Conform spuselor lui, fosta sa iubită îi luase telefonul, intrase pe contul său de Instagram și îi făcuse reclamă unui sponsor de-al ei.

Coman a luat foc când a văzut asta și nu a mai răspuns de faptele lui… de-aici s-a ajuns la un scandal monstru și a avut probleme și la Bayern Munchen.

Campioana Germaniei l-a amendat cu 5.000 de euro pentru că și-a agresat iubita și pentru că a pătat numele clubului. În sfârșit, toate acestea au trecut, iar Coman s-a putut concentra pe ceea ce știe să facă mai bine, adică să joace fotbal.

Kingsley Coman și fosta sa iubită. Sursă foto: goal.com
Kingsley Coman și fosta sa iubită. Sursă foto: goal.com

Versiunea fostei iubite a lui Coman

Sephora Goignan a lansat o proprie versiune a întâmplărilor, pentru că s-a făcut de râs după ce Coman a povestit ce s-a întâmplat cu adevărat, iar ea susține că nu a fost vorba de faptul că a intrat pe contul de Instagram al lui Coman, ci că a fost vorba doar de gelozie.

View this post on Instagram

🐆

A post shared by Sephora 🐻 (@sephorag_) on

Mesajul ei e destul de lung, plin de greșeli gramaticale și nu cred că e atât de important să-l vedeți pe tot. Mi se pare incredibil că mă descurc mai bine în limba franceză, deși nu e limba mea maternă, decât ea care e chiar franțuzoaică, dar asta e 😂.

Vă pun fraza cea mai importantă din mesajul ei: „Nu i-am făcut plângere ca să primesc bani, nu e adevărat că am șters postarea despre care se spune că am pus-o pe contul lui. E vorba de onoare și de faptul că el a fost în stare să dea într-o femeie.

O să fac o pauză de la rețelele de socializare, pentru că mulți dintre voi sunteți foarte răi cu mine și mă simt amenințată”.

Îți recomand articolul despre motivul pentru care Antoine Griezmann joacă doar cu tricouri care au mânecă lungă.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: