Intern

Dennis Man se implică în construirea unui spital

Dennis Man se implică și în cazuri umanitare, iar starul FCSB-ului conribuie la construirea unui spital de copii în Arad, orașul său natal, și îi îndeamnă și pe ceilalți să se implice în această cauză nobilă.

Ce spune Dennis Man despre construirea spitalului

„Am fost alături de Cetatea Voluntarilor de la primele proiecte și văzând rezultatele, am decis să mă alătur și să susțin necondiționat toată munca pe care acești oameni dedicați s-au hotărât să o depună pentru a transforma spațiile în care sunt tratați micuții.

Vizita mea de azi de la șantier m-a făcut să realizez că și la noi se poate, că suntem pe drumul bun și că împreună putem să realizăm mari schimbări. Am văzut cum un spațiu al secolului trecut se transformă într-unul primitor și modern.

Prin această postare vreau să fac apel la voi, dragi prieteni, la toți cei care vreți să dați o mână de ajutor ca spitalul să fie finalizat într-un spațiu care va aduce bucurie micuților ce vor fi internați aici. Te invit să te implici și tu trimițând un SMS de 4 euro la 8864 cu textul DRAG”, a scris Man pe contul său de Instagram.

Îți recomand articolul despre fotbaliști cunoscuți care au fost surprinși fumând.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: