Serie A

Dezvăluirile despre prima zi a lui Cristiano Ronaldo la Juventus: „Eram pe jos de râs!”

Medhi Benatia și-a adus aminte de primele zile ale lui Cristiano Ronaldo la Juventus și a povestit un episod amuzant, care l-a avut protagonist pe starul portughez.

Fostul funadș al campioanei Italiei a dezvăluit emoțiile pe care el și coechipierii săi le-au avut la întâlnirea cu Cristiano Ronaldo.

Episodul amuzant cu Cristiano Ronaldo în prima zi la Juventus

Medhi Benatia, actualul fundaș al Al Duhail, a povestit un prim moment amuzant cu Cristiano Ronaldo la Juventus, chiar în prima zi a starului portughez după transferul de la Real Madrid:

„De la Juventus am amintiri frumoase cu aproape toată lumea. Când a ajuns Cristiano la echipă, chiar în prima seară ne-am amuzat cu toții pe cinste.

Avem un ritual, și anume fiecare nou venit este obligat să cânte o melodie. Toți ne întrebam dacă va fi de acord Cristiano să cânte și el sau va refuza, pentru că i s-ar părea pueril”.

„A fost de acord și a început să cânte. A interpretat o melodie în portugheză, nu prea înțelegeam ce spune, dar a fost atât de amuzant, încât eram toți pe jos de râs”, și-a adus aminte cu mare drag Medhi Benatia.

Benatia evoluează în prezent la Al Duhail, formație din Qatar, după ce în ianuarie 2019 a fost transferat de la Juventus pentru 8.000.000 de euro.

Alături de el, la Al Duhail, evoluează și Mario Mandzukic, fostul său coechipier de la Juventus, transferat în iarnă de qatarezi.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Medhi Benatia, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre depresia prin care trece Joe Hart, fostul portar al naționalei Angliei.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: