La Liga

Tatăl lui Antoine Griezmann, reacție dură la adresa lui Quique Setien: „Ești doar un pasager!”

Problemele lui Antoine Griezmann la Barcelona continuă, iar starul francez a prind doar două minute pe teren în egalul catalanilor cu Ateltico Madrid, 2-2.

Tatăl lui Antoine Griezmann nu a mai suportat și a lansat un mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa antrenorului, pe care l-a șters între timp.

Mesajul dur al tatălui lui Antoine Griezmann pentru Quique Setien

Tată lui Antoine Griezmann a răbufnit online, după ce fiul său a fost băagat în teren doar două minute în derby-ul cu Atletico Madrid, decisiv pentru lupta la titlu. Alain Griezmann s-a enervat și după ce Setien a declarat că nu își va cere scuze în fața lui Antoine.

„Pentru a avea astfel de declarații trebuie să ai cheile camionului, dar nu este cazul. Sunteți doar un pasager”, a fost mesajul vehement al tatălui lui Antoine Griezmann.

Și fratele său a reacționat

Toată familia Griezmann a reacționat dur după ce i s-a întâmplat lui Antoine, iar Theo, fratele starului francez, a postat un alt mesaj pe rețelele de socializare:

„2 minute… îmi vine să plâng”, a fost mesajul scurt, dar la obiect al lui Theo Griezmann.

Cel mai probabil, următorul sezon îl va găsi pe Antoine Griezmann la un alt club, dacă nu va deveni „Bale de Barcelona”.

Îți recomand articolul despre depresia prin care trece Joe Hart, fostul portar al naționalei Angliei.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: