Intern

Dinamo în cădere liberă

Dinamo se află în una dintre cele mai rușinoase perioade din istoria sa. După înfrângerea de aseară cu Astra, Dinamo a căzut pe locul 8, ratând astfel Play Off-ul ligii întâi.

Nu uitați să ne dați un like pe pagina noastră de Facebook !

În afară de rezultatul dezastruos, jocul echipei a fost la pământ, Vasile Miriuță declarând după meci:  „N-am recunoscut echipa. Am ce sa imi reprosez. Cand se pierde, antrenorul e vinovat. Trebuie sa ne asumam cu totii. Poate trebuia sa fac altfel echipa, alt 11. Sunt multe acuma. Jocul de azi nu trebuia pierdut, indiferent cum.”

MzYmemM9MSZoYXNoPThmZjBhZmVlYjM0NjE1OGEyYmM5ZDk0ZjA2ZmE2ZTc0.thumb

Între timp la București, patronul echipei Ionuț Negoiță se gândește la un înlocuitor pentru Miriuță, iar una dintre variantă vehiculate este Ionuț Chirilă.

Chirilă, dinamovist declarat, a vorbit în direct la Pro X despre posibilitatea de a antrena Dinamo.

Eu astept de 21 de ani sa o antrenez pe Dinamo. Sunt un om care a facut pentru Dinamo multe, dar mie nu mi s-a dat sansa sa o antrenez atunci cand aveam 7 jucatori la nationale: Tararache, Petre, Haldan si altii. Dar nu se va intampla asta!

 Normal ca daca voi fi cautat, ma voi angaja la acest lucru, pentru ca Dinamo e casa mea. Acolo am crescut si m-am desavarsit ca antrenor. Acolo flutura chipul lui Catalin Hildan in tribuna!

La Dinamo s-au luat decizii gresite si mie imi pare rau pentru Ionut Negoita, pentru ca e un om care a pus suflet si a investit. Dar managementul a fost defectuos.

Dar brandul Dinamo nu va muri niciodata, suporterii vor fi aceeasi.

E usor ca antrenor sa-ti ascunzi neputinta profesionala spunand ca nu ai jucatori si sa ii ceri patronului fotbalisti de 3-4 milioane. Mai greu e sa transformi jucatori din perspectiva in certitudine. Nu poti sa sari de la treapa intaia la cea de-a saptea, pentru ca faci ruptura si ramai pe scari.

Totuși Dinamo mai are o ultimă șansă de a juca în cupele europene cu condiția să câștige Cupa României, unde o va întâlni pe Craiova. De această șansă este conștient și Vasile Miriuță spunând la conferința de presă  „E cel mai negru moment din ultimii 10 ani. Meciul cu Craiova e singura noastra sansa de a mai juca in cupele europene”

NjI4NTBkYjNkMDA2NWNmMWEzOGVlMGY5OTYwYg==.thumb

Rezultatul de aseară este un rezultat perfect meritat datorită managementului defectuos și improvizat pe care Dinamo l-a avut. După celebra zicală românească „culegi ce ai semănat” , Dinamo a cules roadele muncii întregului staff nu numai al jucătorilor.

Oare fetele din articolul trecut se descurcau mai bine ? 😀

Nu uitați să ne dați un like pe pagina noastră de Facebook !

elefant.ro%20

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: