Premier League

Rețeta magică a lui Guardiola

Unul dintre cei mai titrați antrenori din fotbalul modern, „Pep” Guardiola, continuă să domine fotbalul european. După ce a scris istorie cu Barcelona, după ce a câștigat ani la rând campionatul și cupa în Germania cu Bayern, acum are tot fotbalul britanic la picioare.

Nu uitați să ne dați un like la noua noastră pagină de Facebook !

Cu doar 10 etape rămase, Manchester City s-a distanțat la 16 puncte față de ocupanta locului 2, după victoria de pe Emirates cu Arsenal (3-0).

Victoria cu Arsenal din campionat, a fost trasă la indigo cu victoria din finala cupei Angliei din urmă cu 5 zile, tot împotriva tunarilor.

gettyimages-924147894

Jocul specatculos și foarte meticulos al echipei lui Guradiola, i-a determinat pe mai mulți suporteri ai lui Arsenal să nu vină la meciul de ieri seară, tribunele stadionului fiind doar pe jumătate umplute.

Ca un scurt rezumat al partidei de aseară vă pot spune că meciul a fost decis în prima jumătate de ora a primei reprize. Golurile oaspeților fiind marcate de către Bernardo Silva (min. 15), David Silva (min. 28) și Leroy Sane (min. 32).

nintchdbpict000389042763

După cum spune și titlul Pep a găsit o nouă rețetă secretă pentru a domina fotbalul din nou. 

Pentru această rețetă, Manchester City a cheltuit în vară nu mai puțin de 250 milioane de Euro pentru a-și „betona” apărarea.

Iată rețeta magică : Ederson – Walker, Kompany, Otamendi, Danilo – De Bruyne, Gundogan, D.Silva – B.Silva, Aguero, Sane

Acesta este primul 11 😀 de vis cu care Guardiola și-a adjudecat deja o cupă în Anglia, este foarte aproape de a câștiga campionatul și cu care țintește câștigarea UEFA Champions League.

Premier League - Arsenal vs Manchester City

Forța acestei echipe rezultă și din statistici, fiind echipa cu cele mai multe goluri marcate (82) și cu cele mai puține goluri primite (20). Totodată, în acest sezon de Premier League, City are 24 de victorii, 3 egaluri și doar o înfrângere.

Nu uitați să dați un like la noua noastră pagină de Facebook !

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: