Special

El e Lionel Messi din Norvegia

Daniel Are Knutsen, un fotbalist de 17 ani din ligile inferioare ale Norvegiei, și-a schimbat numele în Lionel Messi în semn de admirație pentru starul argentinian, iar autoritățile din Norvegia au fost înduplecate de dorința tânărului și i-au acceptat cererea.

Odată cu schimbarea numelui, Daniel a prins și primul transfer din viața lui la Junkeren, o formație din liga a III-a din Norvegia.

Lionel Messi din Norvegia

Daniel Knutsen speră să nu aibă în comun doar numele cu starul argentinian și vrea să-și îmbunătățească stilul de joc pentru a ajunge ca idolul său:

„Voiam de ceva timp să-mi schimb numele, iar Lionel Messi este idolul meu și având o pasiune mare pentru fotbal mi-am zis să încerc. Muncesc din greu pentru a avea stilul lui Messi și sper ca într-o bună zi să ajung la nivelul lui, dar sunt conștient că talentul meu nu este ca al lui”

Antrenorul de la noua sa echipă a făcut glume pe seama numelui: „Mi-am zis că dacă acum îl avem pe Messi trebuie să-l căutăm și pe Ronaldo. Până se mai obișnuiește cu noi, Messi va merge la echipa noastră U16. Sper să nu dezamăgească și să vină cât mai repede în prima echipă”

„Semăn cu Messi!”

„Semăn cu Messi la viteză și la driblinguri. Avem câteva similarități. Mai știu să ascund mingea de adversari la fel ca el”, a mai declarat Lionel Messi din Norvegia.

Formația la care este legitimat evoluează pe un stadion aflat pe o insulă a țării scandinave, des pozată de pasionații sportului rege.

Îți recomand articolul despre minciuna spusă de Casemiro pentru a ajunge fotbalist profesionist.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: