Ligue 1

Mbappe a plâns toată noaptea înainte de a reîncepe Champions League

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lumea la ora actuală, iar la doar 21 de ani se poate lăuda cu numeroase titluri de campion atât cu echipele de club (PSG și AS Monaco), cât și cu naționala Franței.

Totuși, Mbappe a povestit că a plâns toată noaptea înainte de a reîncepe Champions League.

De ce a plâns Mbappe înainte de reînceperea Champions League

Kylian Mbappe a povestit că a trecut prin niște momente dificile după accidentarea suferită în finala Cupei Franței, când a fost accidentat de Loic Perrin.

Puștiul minune al fotbalului francez a recunoscut că nu mai avea nicio speranță pentru a juca în Champions League:

„Mi-am zis că e gata sezonul pentru mine. Am plâns toată noaptea. După accidentarea din meciul cu Saint-Etienne nu am crezut că mai pot reveni pe teren prea curând.

Totuși, a doua zi mi-am propus să trag tare și să fac tot ce e necesar pentru a fi din nou pe teren, pentru meciurile de Champions League”.

Accidentarea lui Kylian Mbappe. Sursă foto: goal.com
Accidentarea lui Kylian Mbappe. Sursă foto: goal.com

Și s-a văzut din plin revenirea lui Mbappe pe teren! Kylian a intrat în a doua repriză a meciului cu Atalanta și a dat asa decisivă la golul lui Choupo-Moting, reușita care a trimis-o pe PSG direct în semifinalele cu RB Leipzig.

La partida cu Leipzig, Mbappe nu a marcat, dar a arătat că e în formă maximă pentru finala de duminică împotriva lui Bayern Munchen.

Îți recomand articolul despre minciuna spusă de Casemiro pentru a ajunge fotbalist profesionist.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: