Premier League

Fotbalistul lui Liverpool care l-a uimit pe Klopp: „E o legendă a clubului!”

Jurgen Klopp a vorbit la finalul partidei dintre Brighton și Liverpool, 3-1, și l-a nominalizat pe Adam Lallana la statutul de legendă a clubului.

Klopp îl vede pe Lallana ca o legendă a lui Liverpool

Adam Lallana a ajuns în 2014 la Liverpool de la Southampton, în schimbul sumei de 31.000.000 de euro. Mijlocașul „cormoranilor” se află la final de contract cu formația lui Klopp, iar în august va trebui să-și caute o nouă echipă.

Totuși, Jurgen Klopp l-a lăudat și a spus despre el că este o legendă a lui Liverpool: E clar pentru toată lumea că el va părăsi clubul. Chiar dacă încă e aici, deja simt că îmi lipsește.

E un jucător excepțional, unul dintre cei mai influenți fotbaliști din punct de vedere al calității la antrenamente, pe care i-am văzut în viața mea. E un profesionist desăvârșit”.

  • 32 de ani a împlinit Adam Lallana pe 10 mai

„E o legendă a clubului!”

„E în plină formă, se antrenează, totul este bine în cazul lui. Îi urez tot binele din lume, iar din punctul meu de vedere, e o adevărată legendă a lui Liverpool”, a mai spus Jurgen Klopp.

În actualul sezon, Adam Lallana a reușit să înscrie un gol și să ofere două pase decisive în 22 de meciuri din toate competițiile pe care le-a jucat pentru Liverpool.

Ca o părere personală, Adam Lallana a fost un fotbalist foarte bun pentru Liverpool, care a dat totul pe teren de fiecare dată când a fost nevoie de el. Dacă nu ar fi suferit câteva accidentări mai serioase, situația lui pe „Anfield” putea să fie mai bună, dar oricum s-a descurcat de minune de-a lungul sezoanelor.

  • 9.500.000 de euro este cota de piață a lui Adam Lallana, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre fotbalistul care a reușit să dea trei goluri împotriva a trei portari diferiți în același meci.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: