Bundesliga

Ghinionul lui Lewandowski! Polonezul era cel mai aproape de Balonul de Aur

Robert Lewandowski are un ghinion imens, după ce Balonul de Aur 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Atacantul lui Bayern Munchen era foarte aproape de a pune mâna pe prestigiosul trofeu.

Ghinionul lui Robert Lewandowski

Robert Lewandoski, golgheterul lui Bayern Munchen a avut din nou un sezon foarte bun în Bundesliga, dar și în cupele europene, motiv pentru care mai mulți specialiști, inclusiv casele de pariuri îl vedeau ca principalul favorit la cucerirea Balonului de Aur 2020.

Din păcare, decizia France Football de a anula decernarea premiului îl face pe atacantul polonez să rateze încoronarea cu titlul de cel mai bun fotbalist al anului, în ciuda performanțelor sale uriașe.

Cum arăta top 5 al favoriților caselor pariurilor la câștigarea Balonului de Aur:

  1. Robert Lewandowski – cotă 4,00
  2. Lionel Messi – cotă 5,00
  3. Kevin de Bruyne – cotă 5,50
  4. Cristiano Ronaldo – cotă 6,00
  5. Sadio Mane – cotă 13,00

În actualul sezon, Robert Lewandowski a înscris nu mai puțin de 51 de goluri în toate competițiile pentru Bayern Munchen, reușind și 6 pase decisive.

  • 56.000.000 de euro este cota de piață a lui Robert Lewandowski, conform transfermarkt.com

„Din cauza circumstanțelor excepționale și pentru că Balonul de Aur reprezintă cu mândrie mai multe valori, printre care solidaritatea și responsabilitatea, pe lângă performanțele sportive, am decis să nu organizăm în acest an decernarea premiului”.

„Deoarece corectitudinea care prevalează pentru acest titlu onorific nu a putut fi păstrată”, s-a mai arătat în comunicatul board-ului France Football pentru care au anulat Balonul de Aur 2020.

Îți recomand articolul despre jucătorul nebăgat în seamă de cluburile mari din Europa, în ciuda cifrelor sale excepționale.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: