Premier League

Guardiola: „Nu am respect pentru Arsenal în afara terenului!”

Pep Guardiola a vorbit la conferința de presă înainte de partida cu Watford din Premier League despre eliminarea din Cupa Angliei, dar și despre ultimele două meciuri rămase în campionat.

Pep Guardiola nu are respect pentru Arsenal în afara terenului

Pep Guardiola a vorbit despre planurile lui Manchester City pentru următoarele două partide din campionat, cu Watford și cu Norwich, pe care antrenorul spaniol vrea ca elevii săi să le trateze cu seriozitate maximă.

Tototdată, Pep a vorbit și despre meciul cu pierdut cu Arsenal, 0-2, lansând un mic atac la adresa „tunarilor”:

Watford și Norwich pot să ne bată, așa că trebuie să ne concentrăm foarte bine. Singurul regret din meciul cu Arsenal e că nu am jucat în a prima repriză ca în a doua parte a confruntării.

Adversarii merită întotdeauna respectul meu și le dau tot creditul din lume. Am și am avut tot timpul respect pentru Arsenal pentru ce fac în teren, nu și în afara lui, dar pentru ce arată în timpul meciurilor îi respect. Felicitări și au o șansă bună în finală”.

Arsenal s-a impus în semifinala Cupei Angliei cu 2-0 în fața lui Manchester City, ambele goluri fiind înscrise de căpitanul Pierre-Emerick Aubamyenag (19, 71).

Îți recomand articolul despre jucătorul nebăgat în seamă de cluburile mari din Europa, în ciuda cifrelor sale excepționale.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: