Special

Golul magic al lui Trincao, portughezul luat de Barcelona de la Braga. Video | Primul 11

Trincao, extrema lui Braga, achiziționat de Barcelona pentru 31.000.000 de euro, a reușit să înscrie un gol superb în ultima etapă din campionatul Portugaliei.

Golul superb al lui Trincao

Trincao a șutat de la marginea careului fără speranțe pentru portarul advers. În cele din urmă, Braga a câștigat partida cu Vitoria Guimaraes, 3-2.

Trincao a ajuns la nouă goluri și 10 pase decisive în 34 de meciuri, din toate competițiile pentru Braga, fiind unul dintre jucătorii de bază ai formației portugheze.

Puștiul achiziționat de Barcelona în iarnă nu a apucat să debuteze în naționala Portugaliei, însă a bifat cinci partide pentru selecționata U21, pentru care a reușit să înscrie o dată.

  • 20 de ani a împlinit Francisco Trincao pe 29 decembrie

Presa portugheză îl alintă cu „noul Cristiano Ronaldo”

Francisco Trincao poate evolua pe orice post din ofensivă, dar preferă să joace în bandă. Este extrem de rapid, tehnic, are abilitatea de a-și scoate adversarii din joc și o mare viziune pe teren.

La începutul acestui an, UEFA l-a introdus pe Francisco Trincao, alături de mijlocașul Dennis Man de la FCSB, în topul celor mai promițători 50 fotbaliști care pot face pasul în 2020 către cluburile mari ale Europei.

Îți recomand articolul despre sfaturile lui David Beckham pentru tinerii fotbaliști.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: