Special

Învățăturile lui David Beckham pentru tinerii fotbaliști | Primul 11

David Beckham este unul dintre cei mai emblematici fotbaliști englezi din ultimii 30 de ani și pe lângă recordurile și faima sa, „Becks” a oferit de-a lungul timpului și mai multe învățături pentru tinerii fotbaliști aflați la început de drum.

Printre altele, David Beckham este singurul fotbalist englez care a câștigat patru titluri de campion în patru țări diferite: Anglia, Spania, Franța și SUA.

Sfaturile lui David Beckham pentru tinerii fotbaliști

David Bekham consideră că fără muncă fotbalul nu ar putea fi jucat la nivel înalt. Mai crede că tinerii nu trebuie să fie interesați în debutul carierei de faimă, bani și lux, ci trebuie să se concentreze pe a juca multe minute.

Beckham a povestit încercările pe care le-a avut de trecut în viață, iar până la a ajunge starul din prezent, fostul internațional englez a muncit pe brânci.

Nu uita să te abonezi și la canalul de Youtube Primul11!

Primul 11 a selectat 10 din cele mai înțelepte vorbe ale lui David Beckham, care sper să vă ajute în viață, nu doar în cariera de fotbaliști.

Top 10 învățături ale lui David Beckham:

  1. „Încă mă uit la mine și simt că vreau să devin mai bun!
  2. „Sunt o persoană foarte încăpățânată, lucru care cred că m-a ajutat în carieră! Dacă cineva îmi spune că nu pot, fac orice ca să îi arăt contrariul”
  3. „Orice situație dificilă m-a schimbat ca persoană!”
  4. „Copiii au pasiune și abilități impresionante. Cu mult antrenament și o echipă de profesioniști în spate, pot deveni din suporteri fotbaliști”.
  5. „Fotbalul este un joc magic!”
  6. „Sunt o persoană puternică, un soț puternic și un tată puternic”
  7. „Ca fotbalist vrei întotdeauna să te testezi împotriva celor mai buni adversari”
  8. „Nu sunt un tip foarte religios, însă încerc să-mi trăiesc viața așa cum se cuvine. Nu vreau să supăr pe nimeni și am întotdeauna grijă de comunitate și familie”.
  9. „Nu o să uit niciodată de unde am plecat și cine sunt de fapt!”
  10. „Vreau doar ca oamenii să mă vadă ca pe un fotbalist muncitor și o persoană pasionată de fotbal”

! O mare rugăminte! Dacă preluați citatele de aici, vă rog precizați și sursa. Vă mulțumesc!

Astea au fost citatele, sper să vă ajute mai departe în viață și în carieră. Recunosc, multe dintre ele sunt pe placul meu și încerc să le respect pentru a deveni din ce în ce mai bun în tot ceea ce fac.

Îți recomand articolul despre idolii lui Andres Iniesta, fostul căpitan al Barcelonei.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: