Special

Wesley Sneijder: „Sticla de vodka devenise prietena mea!”

Wesley Sneijder a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști olandezi din ultimii 20 de ani, iar în 2010 a atins culmea absolută cu Inter Milano, reușind tripa istorică: campionat, cupă și Champions League.

Totuși, lucrurile nu au fost întotdeauna perfecte în viața lui Sneijder, iar fostul mijlocaș olandez a povestit în autobiografia sa, perioada „neagră” prin care a trecut la Real Madrid.

Real Madrid l-a cumpărat pe Sneijder în 2007 de la Ajax Amsterdam, pentru 27.000.000 de euro, sumă colosală în acea perioadă.

Deși el trebuia să fie noul David Beckham pe „Santiago Bernabeu”, dorul de familie și lipsa fiului său l-au făcut pe Wesley să nu se concentreze asupra fotbalului.

Sneijder și-a înecat amarul în vodka

Wesley Sneijder a povestit că sticla de vodcă devenise cea mai bună prietenă a sa, în perioada Real Madrid, adică în anii 2007-2009.

„Eram singur și îmi vedeam foarte rar fiul. Nici nu îmi dădeam seama, dar sticla de vodka devenise cea mai bună prietenă a mea!

Din punct de vedere fizic nici nu-mi mai păsa. Mă trezeam dimineața ca și cum nimic nu se întâmpla, iar evoluțiile mele erau din ce în ce mai rele și nu mai eram deloc interesat de fotbal”, a mai spus Sneijder.

„Mă mințeam într-una!”

Mă mințeam într-una că totul e bine, chiar dacă alergam mult mai puțin, ziceam că pot compensa prin driblinguri și inteligența din teren.

Adevărul e că totul se prăbușea peste mine, iar eu credeam că nimeni nu va observa nimic”, a mărturisit Sneijder.

  • 36 de ani a împlinit Wesley Sneijder pe 9 iunie

Îți recomand articolul despre sfaturile lui povestea de viață a lui Iago Aspas.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: