Ligue 1

Karim Benzema ar vrea să se întoarcă la Lyon: „E posibil, mereu vorbea de revenire!”

Karim Benzema este un produs 100% al Academiei de Fotbal de la Olympique Lyon, acolo unde a făcut primii pași în cariera sa profesionistă.

De 11 ani, Karim se află în atacul lui Real Madrid, dar Karim Djaziri, impresarul său, nu crede că situația va rămâne întotdeauna așa, mai ales că Benzema i-a zis de mai multe ori că ar vrea să se întoarcă la Lyon.

Karim Benzema vrea să se întoarcă la Lyon

Impresarul lui Karim Benzema a vorbit despre dorințele atacantului pentru „OL TV”, canalul oficial de știri al lui Lyon: „În prezent, situația de la Real îi place foart mult.

Dă 100% pentru club și se vede asta. E apropiat de antrenorul său și adorat de public, cine nu ar vrea asta? Totuși, situația nu va fi la fel la infinit.

Încă de când a plecat de la Lyon, Karim mi-a tot spus că vrea să se întoarcă într-o bună zi la clubul său. E un regret pentru Karim faptul că nu a ajuns mai departe în Champions League cu Lyon”.

Karim Benzema în tricoul lui Lyon. Sursă foto: fcbarcelonanoticias.es
Karim Benzema în tricoul lui Lyon. Sursă foto: fcbarcelonanoticias.es

„Cerea să se întoarcă la Lyon și când nu se înțelegea cu Mourinho”

„Când lucrurile nu mergeau atât de bine între el și Jose Mourinho chiar mi-a zis ’Vreau să mă întorca la Lyon’, dar eu i-am zis că trebuie să tragă mult mai mult și să-și forțeze limitele, și așa a făcut.

Lyon e implantat în capul, cu siguranță e posibil ca el să ajungă la Lyon. Când gleznele și genunchii îi vor spune că e timpul de o mutare, se va întoarce. Își dorește nespus să revină acolo”, a mai spus impresarul lui Karim Benzema.

În actualul sezon, Karim Benzema a înscris 26 de goluri și a oferit 11 pase decisive în 46 de meciuri, în toate competițiile pentru Real Madrid.

  • 32.000.000 de euro este cota de piață a lui Karim Benzema, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre pariul de 500 de euro pe care Cristiano Ronaldo l-a pus cu Sir Alex Ferguson.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: