La Liga

Toată lumea vorbește doar gestul lui Messi după golul cu Osasuna. Video

Lionel Messi rămâne unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii, chiar dacă Barcelona a fost „palidă” în actualul sezon din La Liga.

Se vede clar că fără starul argentinian în echipă, catalanilor le este dificil și le-a fost greu mai ales la începutul sezonului, când Messi a fost accidentat.

Gestul lui Lionel Messi după golul cu Osasuna

Toată lumea vorbește despre gestul de lehamite făcut de Lionel Messi după golul cu Osasuna din lovitură liberă. Messi a părut nervos și deranjat de ceea ce s-a întâmplat în meci, dar mai ales pentru că rivalii de la Real Madrid se pregăteau de „fiesta”, cucerind un nou titlu de campioni, după o pauză de trei ani.

Argentinianul a fost dezamăgit la finalul meciului, dar a avut puterea să-i felicite pe jucătorii lui Real Madrid, care au obținut 10 victorii din tot atâtea meciuri de la reluarea sezonului în Spania, spre deosebire de catalani, care s-au încurcat de patru ori.

Golul cu Osasuna a fost superb, dar degeaba

Golul înscris din lovitură liberă de Lionel Messi cu Osasuna a fost superb, însă inutil, pentru că echipa sa a pierdut în mod inexplicabil cu 2-1, deși din minutul 75 au jucat cu un om în plus.

„Eu v-am mai spus că dacă vom continua așa nu va fi suficient pentru Liga Campionilor, cum nu a fost de ajuns nici pentru La Liga. Trebuie să schimbăm multe lucruri dacă vrem să realizăm ceva, trebuie să ne facem autocritica, să începem cu noi.

Am pierdut titlul din cauza greșelilor noastre, nu pentru că Real Madrid a avut atât de multe reușite, așa cum spun mulți.

Adevărul e că nu am vrut să terminăm în modul ăsta, dar jocul de azi a fost rezumatul perfect al întregului sezon. Echipa a fost slabă, fără vlagă. Nu e normal ca adversarii să ne întreacă la dorință și intensitate.

Am pierdut puncte pe care nu ar fi trebuit să le ratăm. Ăsta e rezumatul întregului an. Vom pierde și meciul cu Napoli dacă ne prezentăm la fel”, e semnalul de alarmă tras de Leo Messi.

Îți recomand articolul despre pariul de 500 de euro pe care Cristiano Ronaldo l-a pus cu Sir Alex Ferguson.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: