Premier League

Kepa a vorbit despre cearta sa cu Maurizio Sarri

Portarul naționalei Spaniei, Kepa Arrizabalaga, a vorbit despre un episod petrecut în sezonul trecut la finala Cupei Ligii Angliei pierdută de Chelsea în fața lui Manchester City la penalty-uri. În a doua repriză a prelungirilor, portarul părea accidentat și tehnicianul italian a vrut să-l înlocuiască cu Willy Caballero.

Kepa a refuzat vehement schimbarea, deși coechipierul său era la marginea terenului și era pregătit să intre în teren. Degeaba a insistat Sarri, care a şi făcut o criză de nervi pe margine, pentru că fotbalistul nu a vrut să fie înlocuit.

Cearta dintre Kepa și Sarri. Sursă foto: goal.com
Cearta dintre Kepa și Sarri. Sursă foto: goal.com

Cearta dintre Kepa și Maurizio Sarri

Portarul Spaniei și al lui Chelsea încă regretă gestul făcut în fața lui Maurizio Sarri, sezonul trecut: „Nu sunt deloc mândru de gestul meu, în acel weekend am trăit un coșmar.

A fost o situație pe care nu am crezut că o voi trăi. Antrenorul a crezut că eram accidentat, dar nu eram. Totul s-a petrecut prea repede pentru mine și din acest motiv s-a întâmplat ce s-a întâmplat”.

„Mi-am cerut scuze în fața colegilor și în fața lui Maurizio Sarri. Pot spune că toată supărarea s-a terminat imediat după finala pierdută, dar încă îmi amintesc acele momente și regret tot episodul în care am fost implicat”, a încheiat Kepa.

Îți recomand articolul despre fanul de 15 ani al lui Rangers interzis pe viață pe stadion.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: