Premier League

Scrisoarea de adio a lui Henderson pentru Lovren

Dejan Lovren a părăsit-o pe Liverpool în această vară, iar Jordan Henderson, căpitanul „cormoranilor”, i-a scris o scrisoare emoționantă fundașului croat.

Dejan Lovren și Jordan Henderson. Sursă foto: rousingthekop.com
Dejan Lovren și Jordan Henderson. Sursă foto: rousingthekop.com

Scrisoarea de adio a lui Jordan Henderson pentru Dejan Lovren

Jordan Henderson, căpitanul lui Liverpool, i-a scris o scrisoare de adio lui Dejan Lovren, care a ajuns în această vară în Rusia, la Zenit Sankt  Petersburg:

„Ai fost o persoană atât de importantă în echipa noastră. Sper să realizezi că pe bună dreptate ești considerat unul dintre cei mai buni din lume, mai ales la palmaresul tău.

Pentru noi și pentru Croația, ai insuflat în vestiar o mentalitate de luptă mereu. […] Ai fost întotdeauna un „căpitan”, fără a avea nevoie vreodată de o banderolă.

Sper să îți dai seama cât de mult apreciem cu toții ceea ce ai dat pentru acest club și pentru noi ca echipă”.

„Nu îți pot mulțumi suficient și voi fi mereu disponibil dacă tu sau familia ta aveți nevoie de ceva. Noroc în viitor, dar să știi că mai ai frați în Liverpool dacă ai nevoie vreodată de noi”, a mai scris Henderson.

Dejan Lovren a fost emoționat de-a dreptul și a postat pe Instagram mesajul: „Fără cuvinte, căpitane! Mulțumesc încă o dată pentru tot”.

Îți recomand articolul despre fanul de 15 ani al lui Rangers interzis pe viață pe stadion.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: