Premier League

Mohamed Salah în propriile cuvinte-„Fotbalul era un vis imposibil”|INTERVIU

Mohamed Salah, unul dintre cei mai buni jucători din lume își descrie viața într-unul din rarele sale interviuri acordat pentru http://www.liverpoolecho.co.uk.

Egipteanul de 25 ani a reușit sezonul acesta să se califice cu țara sa la Campionatul Mondial din Rusia și să marcheze pentru Liverpool nu mai puțin de 29 de goluri în Premier League și 6 goluri în UEFA Champions League.

salah-1

De pe băncile școlii

„Nu am fost un elev prea bun. Mă gândeam numai la fotbal, motiv pentru care am ajuns fotbalist.”

Ar fi putut Salah să ajungă un alergător profesionist?

„Nu pentru că aveam prieteni mult mai rapizi decât mine, fotbalul era sportul care mă definea cel mai bine.”

Fotbalul în adolescență

„La început, fotbalul era doar un joc, nici măcar un hobby, m-am gândit serios la această meserie abia când aveam 14 ani si jucam fundaș stânga la El Mowkawoon, purtând numărul 3.”

DWI_fV1VQAEatDJ

Sacrificiile pe care le-a făcut pentru a deveni fotbalist

„Obișnuiam să mă trezesc foarte devreme și să mă întorc acasă foarte târziu. Eram obligat să schimb 5 autobuze pentru a ajunge la club.”

Cea mai plăcută amintire din Egipt

„Momentul în care antrenorul de la El Mowkaloon mi-a spus ca începând cu următoarea zi mă voi antrena cu prima echipă. A fost incredibil, aveam doar 16 ani.”

Credeai că vei ajunge în Europa?

„Sincer nu. Am încercat mereu să mă perfecționez chiar de când eram copil. Mi-am dorit să ajung la cel mai înalt nivel de joc în Egipt după care mi-am propus să ajung în Europa. Când eram la Basel mi-am propus să ajung la un club și mai mare.”

Mohamed_Salah_Baselcforzaitalianfootballdotcom

Ce faci în timpul liber?

„Timpul liber îl petrec mereu cu familia, îmi place să mănânc paste și să mă joc pe Playstation, dar trebuie să recunosc…Salah în jocurile video este mult mai bun decât cel adevărat 😀 .”

Concluzii

Mo Salah este dovada clară a fotbalistului care a muncit pentru a ajunge la un nivel înalt. Mereu caută să se perfecționeze și a trecut toate etapele pentru a deveni unul dintre cei mai râvniți jucători din lume.

Cred că poate fi un exemplu pentru tinerii fotbaliști, un exemplu prin care trebuie să înțeleagă că NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL !

Tu ce părere ai despre Mohamed Salah?

Dacă ți-a plăcut articolul distribuie-l mai departe prietenilor tăi și nu uita să ne dai un like pe Facebook .


	

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: