Serie A

Noul „San Siro” va arăta grozav. Foto

Au apărut primele imagini cu planul pentru noul stadion al lui AC Milan și Inter. Noul stadion va avea o capacitate de 60.000 de locuri, cu 20.000 de locuri mai puține decât actuala arenă.

Noul stadion a fost conceput după proiectul New York MetLife Stadium, iar italienii estimează că încasările pentru cedarea dreptului de nume unui sponsor se vor ridica la 25.000.000 de euro pe an.

Noul San Siro. Sursă foto: goal.com
Noul San Siro. Sursă foto: goal.com

Fotografii cu noul „San Siro”

„San Siro” a fost casa lui AC Milan încă din anul 1947, iar al lui Inter din anul 1947. Paolo Scaroni, președintele lui AC Milan, a declarat că este foarte mândru de proiectul noii arene: „Vom avea cel mai frumos stadion din lume. Vrem ca Milano să devină capitala fotbalului”. 

Noul stadion va avera o arenă conexă de 5.000 de locuri și va beneficia și de un mall, unde se vor comercializa mai multe produse cu însemnele echipelor din Milano.

Noul San Siro. Sursă foto: goal.com
Noul San Siro. Sursă foto: goal.com

Construcția noului stadion se va ridica la aproximatix 750.000.000 de euro, iar președintele lui AC Milan a vorbit despre locul unde va fi făcută noua arenă: 

„Vom face un nou San Siro aproape de cel vechi, în aceeaşi zonă. Vechiul stadion va fi demolat şi în locul lui vor fi ridicate noi construcţii”.

Îți recomand articolul cu video-ul cu toată bătaia de la PSG – Marseille.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: