Intern

Nu avem nevoie de VAR, suntem prea buni! Video

Liga 1 dă din nou dovadă de un amatorism ridicat la rang de artă, iar la partida dintre Dinamo și Poli Iași, arbitrul Andrei Chivulete a reușit să arate nivelul la care e întreg fotbalul românesc, inclusiv arbitrajul.

În minutul 8 al confruntării, Chivulete a văzut un fault în careu asupra lui Deian Sorescu, deși Șerban a părut mai mult să-l mângâie decât să-l calce pe mijlocașul „câinilor”

„Bineînțeles că a fost penalty. Este penalty. A fost o imprudență, jucătorul de la Poli Iași l-a călcat pe Sorescu”, subliniază Ion Crăciunescu pentru gsp.ro, despre care știm că este total împotriva introducerii VAR-ului în Liga 1, pe motivul că va incomoda mai mult decât acum, adică de cât de praf sunt birgăzile noastre de arbitri.

Vă rog din suflet, nu ascultați ce spune Ion Crăciunescu, el face propagandă pentru orice are el interes. El e de acord cu absolut tot ce spun cei de la LPF și total împotriva FRF-ului.

Nu îi contest performanțele realizate în carieră, dar alea sunt acum istorie. În prezent, el are un caracter putred și meschin.

Vreau să-l mai aud și pe Justin Ștefan, secretarul general al LPF, cum ne spune nouă la TV că nu e nevoie neapărat de VAR în Liga1, că totul e bine, „centralii” români se descurcă perfect… s-a văzut.

Vă mai rog ceva, nu mă credeți nici pe mine pe cuvânt, vă rog să priviți video-ul cu faza penalty-ului și judecați voi. Pentru mine era clar și înaintea, dar acum doar mi-am întărit convingerea. Ascultați și reacția comentatorilor.

Îți recomand articolul despre puștii talentați ai lui Tottenham care s-au ratat de-a lungul anilor.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: