Special

„Să joci alături de Ibrahimovic te face să-ți crești nivelul!”

Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, chiar în ciuda vârstei pe care o are. Atacantul suedez a oferit multe fotbalului, în afară de celebrele sale replici tăioase.

Jeremy Menez, fostul coleg al lui „Ibra” a dezvăluit cum l-a ajutat faptul că au jucat amândoi în aceeși echipă.

Jeremy Menez despre influența lui Zlatan Ibrahimovic

Jeremy Menez a fost coleg cu Zlatan Ibrahimovic la PSG și a vorbit despre influența pe care a avut-o suedezul la adresa lui: Este mereu o plăcere să auzi complimente care vin mai ales din partea unui fotbalist precum Zlatan Ibrahimovic.

M-am înțeles mereu bine cu el, iar cuvintele lui motivau extraordinar pentru a-ți atinge potențialul”.

„Îi mulțumesc lui Zlatan!”

Zlatan Ibrahimovic a continuat și a explicat de ce îi mulțumește lui Zlatan Ibrahimovic:„Îi mulțumesc pentru că jucând alături de el m-a făcut să-mi cresc nivelul jocului, dar și a felului în care sunt eu ca persoană.

Știu că nu am fost unul dintre cei mai liniștiți fotbaliști, dar în fiecare zi ne maturizăm și simt că sunt mult mai calm”.

„A câștigat mereu titluri alături de toate cluburile la care a fost. Nu am ce să zic despre el de rău. Dacă se compară cu Dumnezeu? E o glumă, dar lui îi place… așa e el”, a mai spus Jeremy Menez.

În prezent, Jeremy Menez evoluează la Reggina, formație nou promovată în Serie B, acolo unde este coleg cu Hachim Mastour, fostul puști minune al lui AC Milan, care s-a pierdut pe drum.

  • 33 de ani a împlinit Jeremy Menez pe 7 mai
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Jeremy Menez, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre puștii talentați ai lui Tottenham care s-au ratat de-a lungul anilor.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: