Premier League

Premier League avancronică-etapa 27

Avancronica etapei 27 din Anglia

Tottenham vs. Arsenal, sâmbătă ora 14:30

Etapa debutează în forță cu derby-ul Londrei, între cele două mari rivale, Arsenal și Tottenham. Ambele echipe au dat dovadă de o forță ofensivă incredibil de mare și va fi foarte interesant de văzut dacă Wenger va juca din primul minut cu Lacazette și cu Aubameyang. Deși multă lume are mari speranțe pentru o victorie a tunarilor în derby, Tottenham spre deosebire de aceștia au arătat un joc mai matur și cu sarcini mult mai bine gestionate. În orice caz, va fi un spectacol ce merită urmărit.

Tottenham-v-Arsenal-fights-916168

Everton vs. Crystal Palace, sâmbătă ora 17:00

Everton vine după o înfrângere usturătoare, contra tunarilor lui Wenger și speră să își revină la timp pentru meciul cu Palace, pentru a nu trăi o nouă dezamăgire. Crystal Palace în schimb, a remizat în ultimele două etape ajungând la un total de 27 de puncte, ce îi asigură liniștea pentru un moment.

Stoke City vs. Brighton, sâmbătă ora 17:00

În ultima etapă Stoke a pierdut, inexplicabil, pe final contra lui Bournemouth și iar a ajuns pe un loc de retrogradare, în timp ce adversarii lor au reușit să o învingă pe West Ham United acasă.

Swansea vs. Burnley, sâmbătă ora 17:00

Noua echipă minune din Premier League, Swansea, primește pe teren propriu pe Burnley cea care a reușit performanța de a-i întrerupe șirul de victorii lui Manchester City. Este curios de văzut dacă, galezii vor reuși încă un meci bun în drumul lor către marea evadare din zona retrogradării.

West Ham United vs. Watford, sâmbătă ora 17:00

Ciocănarii vin după o înfângere dură contra lui Brighton, în timp ce Watford a umilit-o pe Chelsea cu 4-1, făcând fericiți numeroși suporteri veniți luni seara să o susțină pe aceasta.

Manchester City vs. Leicester, sâmbătă ora 19:30

Cea mai bună echipă din acest sezon de Premier League, Manchester City, o va întâlni acasă pe fosta campioană Leicester, într-un meci care se anunță foarte interesant și care merită urmărit, mai ales pentru modul în care City își practică jocul.

Manchester-City-v-Crystal-Palace-UK-23-Sep-2017

Huddersfield vs. Bournemouth, duminică ora 14:00

Cei de la Huddersfield au un șir de 5 meciuri pierdute consecutiv în campionat și încearcă să își revină până nu este prea târziu. În schimb, Bournemouth și-a asigurat prezența în Premier League și în sezonul viitor după două victorii consecutive cu Chelsea și Stoke City.

Newcastle vs. Manchester United, duminică ora 16:15

După ce n-au mai reușit să obțină o victorie în campionat din prima zi a noului an, cei de la Newcastle sunt hotărâți să facă un meci mare împotriva diavolilor roșii. Manchester United pare resemnată cu locul doi în acest an și încearcă pe cât posibil să rămână în această poziție până la sfârșitul sezonului.

Southampton vs. Liverpool, duminică ora 18:30

Southampton își menține un parcurs destul de bun ăn ultimele etape, ieșind din zona retrogradării și având 26 de puncte acumulate. Liverpool o va forța încă din primele minute pe Southampton să cedeze, sperând că Tottenham se va încurca cu Arsenal.

Chelsea vs. West Bromwich Albion, luni ora 22:00

Două înfângeri consecutive și umilitoare suferite de Chelsea cu Bournemouth și cu Watford. Rămâne de văzut dacă trupa lui Conte își va reveni cu West Brom sau dacă le va oferi și acestora o șansă de a câștiga.

olivier-giroud-chelsea-watford_1owgi38afv7j11mayc299avvre

Rămâneți cu noi în primul 11 și pe noua noastră pagina de Facebook !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: