Ligue 1

Prima întâlnire a lui Mbappe cu Zidane: „Să mă descalț?”

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din lume, iar povestea copilăriei sale a fost presărată cu multe momente hazlii, dar și mai intense, care i-au format personalitatea.

Întâlnirea lui Mbappe cu Zidane

Mbappe și-a adus aminte de un alt moment important al carierei sale, și anume întâlnirea cu Zinedine Zidane, unul din idolii săi: „A fost o surpriză incredibilă, cineva i-a spus tatălui meu că Zidane ar dori să-l vadă pe Kylian.

Eram disperat să mă duc! Nu am spus nimănui nimic, dacă lucrurile nu mergeau bine, nu voiam să fiu o dezamăgire pentru ei”.

„Nu o să uit niciodată când am ajuns la Madrid. Chiar Zidane ne aştepta la aeroport, cu o maşină foarte frumoasă. Ne-am salutat şi el mi-a spus că vom merge la terenul de antrenament. Mi-a făcut semn să urc pe scaunul din faţă, de lângă şofer”, a continuat Mbappe.

„Să-mi dau jos pantofii?”

„În acel moment am încremenit şi l-am întrebat “Să-mi dau jos pantofii?” Nu ştiu ce mi-a venit să zic asta! Dar era maşina lui Zidane! El s-a amuzat teribil şi mi-a spus că nu e nevoie să mă descalţ.

Am urcat şi nu-mi venea să cred. Mi-am zis că încă visez”, a continuat starul naționalei Franței.

  • 1.500.000 de euro este salariul lunar pe care Kylian Mbappe îl câștigă la PSG

Îți recomand articolul despre Lev Iașin, singurul portar care a câștigat Balonul de Aur.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: