Premier League

Scholes sare în apărarea lui De Gea: „Fără el, United nu termina în top 10!”

Paul Scholes este una dintre legendele lui Manchester United, iar atunci când el vorbește toți ceilalți trebuie să asculte. Fostul mijlocaș de pe „Old Trafford” a sărit în apărarea lui David De Gea, care a fost aspru criticat după semifinala pierdută cu Chelsea, 1-3.

Paul Scholes îi ia apărarea lui De Gea

Paul Scholes a vorbit despre David De Gea, căruia i-a luat apărarea, în ciuda greșelilor flagrante din semifinala Cupei Angliei cu Chelsea.

„Da, nu traversează o perioadă prea bună în acest moment, dar fără el, Unite nu ar fi fost nici măcar în top zece în aceste ultime șase sezoane. Își va reveni”, a spus Paul Scholes.

Solskjaer a fost mai dur cu portarul iberic

Totuși, David De Gea a fost mustrat în conferința de presă a lui Ole Gunnar Solskjaer, care i-a atras atenția asupra gafelor sale: David știe că ar fi trebuit să apere mingea de la al doilea gol, dar acum e tardiv. Trebuie să ne gândim la următorul meci”.

„Fiecare jucător trebuie să-și aștepte momentul, pentru că eu îi asigur că vor juca”, a mai spus tehnicianul norvegian când a fost întrebat de ce nu l-a titularizat pe Sergio Romero.

Îți recomand articolul despre jucătorul nebăgat în seamă de cluburile mari din Europa, în ciuda cifrelor sale excepționale.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: