Special

Știrile dimineții

Primul 11 lansează un nou concept, acela de „Știrile dimineții”, în care vă voi selecta cele mai importante știri din fotbal, pe care le puteți citi liniștiți, în drum spre școală, liceu, muncă sau pur și simplu când vă beți cafeaua de dimineață. 😊

Dacă va avea succes vom continua cu „Știrile dimineții”, dacă nu, ne vom întoarce la vechiul format, dar până una alta să începem!

Știrile dimineții. Sursă foto: primul11.com
Știrile dimineții. Sursă foto: primul11.com

Știrile dimineții! L’Equipe scrie despre victoria FCSB-ului, pe care o numește Steaua București

Francezii de la L’Equipe au scris despre meciul de-a dreptul nebun dintre FCSB și Backa Topola, 6-6, dar aceștia o cunosc pe FCSB drept Steaua București și așa i-au scris numele în tot articolul.

Titlul articolului: „Europa League: Un meci de 12 goluri între Steaua București și Backa Topola”

Sursă foto: lequipe.fr
Sursă foto: lequipe.fr

Marseille s-a bucurat prea mult de victoria cu PSG și a uitat că mai sunt și alte meciuri

Se pare că Marseille s-a bucurat prea mult de victoria cu PSG, 1-0, pentru că a uitat că mai sunt și alte meciuri în campionat. OM a pierdut duelul cu Saint Etienne, 0-2, și a căzut pe locul 8, în timp ce „verzii” au trecut pe primul loc, cu 9 puncte în 3 meciuri.

Andre-Villas Boas, antrenorul marseiezilor, a fost dezamăgit de atitudinea elevilor săi: „Nu mă așteptam la o astfel de atitudine din partea lor. Cred că ne-am bucurat prea mult după victoria cu PSG”.

Pentru formația lui Claude Puel au marcat Romain Hamouma (min. 6) și Dennis Bouanga (min. 75).

Imagine de la Marseille - Saint Etienne. Sursă foto: goal.com
Imagine de la Marseille – Saint Etienne. Sursă foto: goal.com

Pochettino se autopropune la Real Madrid

Mauricio Pochettino, fostul antrenor al lui Tottenham, se autopropune la Real Madrid, despre care spune că ar fi un vis împlinit în cazul în care ar pregăti formația „los blancos”.

„Nu știu dacă voi antrena vreodată Real Madrid, dar acesta este visul meu. Nu știu dacă e cea mai bună echipă din lume, dar cu siguranță e cel mai important club din lume. 

Fiecare are visul său, iar acesta e al meu: să antrenez Real Madrid!”, a mai spus Pochettino.

Mauricio Pochettino. Sursă foto: goal.com
Mauricio Pochettino. Sursă foto: goal.com

Solskjaer, acuzat că nu îi dă șanse lui Ighalo

Ole Gunnar Solskjaer a fost acuzat că nu îi dă prea multe șanse lui Odion Ighalo, atacantul nigerian adus de Manchester United în iarnă, din China.

Fostul internațional nigerian Victor Ezeji îl trage la răspundere pe tehnicianul norvegian pentru faptul că Odion Ighalo încă e rezervă la United:

„Greșeala lui Solskjaer e că nu-l folosește mai des pe Odion Ighalo. Pe bune, îi dă șanse doar, maxim 20 de minute pe meci sau la câteva partide din cupă. 

Nu e un lucru bun, pentru că Ighalo se poate remarca și în altfel de meciuri”.

Solskjaer și Ighalo. Sursă foto: goal.com
Solskjaer și Ighalo. Sursă foto: goal.com

Prietenie Donnarumma – Tătărușanu?. Video

Așa cum se obișnuiește în rândul fotbaliștilor, Tătărușanu a primit „botezul” de la colegii săi, iar portarul României a ales să cânte celebra melodia „Volare”.

În timp ce colegii săi se aflau la masă, Tătărușanu s-a ridicat în picioare și a început să cânte, spre amuzamentul titularul postului de portar, Gianluigi Donnarumma, care a filmat și a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Mourinho l-a iertat pe Ndombele

Jose Mourinho a vorbit după victoria lui Tottenham din Bulgaria cu Botev Plovdiv, 2-1 și a recunoscut că l-a iertat pe Tanguy Ndombele declarând că are încredere din nou în el:

„Mi-a plăcut mult cum a jucat Ndombele, acum am încredere din nou în el. Nu m-am îndoit niciodată de calitățile lui, ci doar de profesionalismul său.

Dar azi mi-a demonstrat că vrea mai mult de la fotbal, iar cei buni vor fi răsplătiți”.

Mourinho și Ndombnele. Sursă foto: espn.com
Mourinho și Ndombnele. Sursă foto: espn.com

Îți recomand articolul despre fotbalistul care vrea normalitate.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: