Special

Un fotbalist care a fost în curtea lui Manchester United s-a sinucis la 20 de ani

Joel Darlington în vârstă de 20 de ani, jucătorul lui Bala Town (prima ligă din Ţara Galiilor) a fost găsit spânzurat, luni, în garajul casei sale. Motivul tânărului a fost faptul că în cariera sa a suferit foarte multe accidentări care l-au ținut departe de a perform la nivel profesionist.

68404128_351274605780810_7584925451760435200_n

Pe vremea când avea şaisprezece ani, Darlington a dat probe la Manchester United însă o accidentare la mână suferită în timpul probelor, l-au trimis înapoi, dezamăgit, în ţara sa natală.

În scurta sa carieră, Darlington a jucat la echipele de juniori ale Ţării Galiilor, şi era văzut ca una dintre speranţele fotbalului galez. Acesta a debutat la 18 ani pentru Bala Town una din cele mai bune formații din Țara Galilor.

„Anunţăm cu mare tristeţe în această dimineaţă trecerea bruscă în nefiinţă a lui Joel Darlington, la frageda vârstă de 20 de ani. Joel a reprezentat ţara sa la nivel internaţional de tineret şi a fost golgheterul academiei noastre.”

A renunțat la tot pentru cariera de fotbalist

Joel renunțase la absolut tot în viața lui doar pentru a ajunge fotbalist profesionist. A renunțat la liceu, prieteni și chiar familie. Se închisese în garajul său unde se antrena din greu pentru a ajunge un jucător de top, dar accidentările nu l-au lăsat să-și îndeplinească visul.

Darlington a fost găsit spânzurat în garajul în care stătea de către mama și fratele său mai mic.

  • 20 de ani avea Joel Darlington

Îți recomand articolul despre Teemu Pukki, finlandezul care sperie apărările din Premier League.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: