Special

Ziua în care Cristiano Ronaldo aproape semnase cu Barcelona

Crisiano Ronaldo etse una din legendele lui Real Madrid, iar în carieră a jucat doar pentru 4 cluburi: Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid și Juventus Torino. Cu toate acestea, el a fost foarte aproape de a ajunge pe „Camp Nou” în 2003.

maxresdefault

Cristiano Ronaldo a fost aproape să semneze cu Barcelona

„L-am transferat pe Ronaldinho, Rafael Marquez și Ricardo Quaresma. Am mai vrut să-l luăm pe Deco, însă era prea scump. Atunci, Jorge Mendes ne-a propus să încercăm să-l vedem pe un jucător mai diferit și foarte tânăr.

Știam că Manchester United oferea 19.000.000 de euro pe el, dar și noi am oferit 17.000.000, dar nu am mai continuat cu oferta și așa nu a mai ajuns la noi”, a declarat Joan Laporte, fostul președinte al Barcelonei.

Mai multe cluburi au fost interesate de Cristiano Ronaldo în acea perioadă, printre care: Internazionale Milano, Valencia, Arsenal și Liverpool. „Cormoranii” au vrut să-l aducă pe „Anfield”, după ce l-au urmărit la turneul U21, însă suma de transfer și salariul pe care Ronaldo îl cerea depășeau cu mult plafonul de la Liverpool din acea perioadă.

ronaldo

La Barcelona ar fi fost posibil să joace cu Messi în aceeași echipă, lucru pe care starul portughez și l-ar fi dorit: „Da mi-ar fi plăcut să jucăm în aceeași echipă. Sunt de părere că doi fotbaliști buni trebuie să joace împreună, iar el m-ar fi ajutat să câștig mai multe Baloane de Aur, dar și eu pe el”.

thumb-1920-600720

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform Transfermarkt
  • 35 de ani a împlinit Cristiano Ronaldo pe 5 februarie

Îți recomand articolul despre starul NBA care de la o avere de 16 milioane de dolari a ajuns la cerșit pe străzi.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: