Premier League

Liam Delap, noul puști minune de la City. Video

Liam Delap e un jucător în vârstă de doar 17 ani, dar Pep Guardiola crede în el și în potențialul său, motiv pentru care de-a lungul acestui sezon îl vom vedea din ce în ce mai des în lotul „cetățenilor” chiar și pentru meciurile din Premier League.

Liam a jucat toată partida cu Bournemouth din Cupa Ligii Angliei și a avut nevoie de doar 18 minute pentru a deschide scorul și pentru a marca astfel primul gol din carieră pentru Manchester City.

Liam Delap. Sursă foto: goal.com
Liam Delap. Sursă foto: goal.com

Liam Delap, noul puști minune al lui Manchester City

Liam Delap e un atacant înalt (1,86 metri), dar totuși, una dintre calitățile sale este abilitatea și felul în care reușește să se strecoare, chiar dacă îi este puțin mai greu decât unui jucător cu centrul de greutate mai jos.

Interesant e faptul că acesta încă nu are stabilită o cota de piață, încă, pentru că abia ieri a fost primul său meci oficial la nivelul profesioniștilor, așa că, în cele ce urmează, cei de la transfermarkt vor stabili un preț pentru Delap.

Delap e un produs 100% al Academiei de Fotbal a lui Derby County (echipa mea favorită 😄 ), dar în 2019 a fost transferat de Manchester City.

Deși are și cetățenie irlandeză, Delap a optat să evolueze pentru naționala Angliei, pentru care are și 2 prezențe și 2 goluri în echipa U17.

  • 17 ani a împlinit Liam Delap pe 8 februarie

Îți recomand articolul despre cum au cheltuit primul salariu 5 dintre cei mai buni fotbaliști din lume

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: