Premier League

Meciul care l-a făcut pe Mohamed Salah să plângă în vestiar: „Eram distrus!” | Primul 11

Mohamed Salah este unul dintre jucătorii providențiali ai lui Liverpool de la sosirea sa pe „Anfield” de la AS Roma.

După ce „cormoranii” au câștigat titlul, „faraonul” și-a dat frâu liber sentimentelor și a povestit care a fost cel mai greu moment trăit de el la Liverpool și nu, nu e vorba de finala Champions League cu Real Madrid din 2018.

Meciul care l-a făcut pe Mohamed Salah să plângă

Mohamed Salah a povestit într-un interviu acordat lui Jamie Carragher, fostul fundaș de fier al lui Liverpool, care a fost cel mai greu moment pe care l-a trăit de când a ajuns pe „Anfield”.

„Este super să câștigi titlul în Anglia după o pauză atât de lungă. Știu că erau câțiva jucători care ar fi vrut să jucăm împotriva lui City și să câștigăm titlul în fața lor, dar a dat Chelsea două goluri și am declanșat petrecerea cu o săptămână mai devreme.

Îmi amintesc anul trecut când am făcut egal cu Manchester United, acela a fost un moment cu adevărat greu pentru că înțelesesem că titlul era pierdut. Țin minte că m-am dus în vestiar și am început să plâng. Acela a fost un moment cu adevărat greu pentru mine”, a mai povestit Mo Salah.

  • 120.000.000 de euro este cota de piață a lui Mohamed Salah, conform transfermarkt.com

„Am crezut că suntem blestemați!”

„Am crezut că suntem blestemați după ce ratasem trofeul Champions League cu Real Madrid, pierdeam și titlul în Anglia, deși avusesem un avans considerabil.

Totuși, acum am în ochi doar lacrimi de fericire și mă bucur enorm că am ajutat la îndeplinirea obiectivului”, a mai spus Mohamed Salah.

Trofeele câștigate de Mohamed Salah la Liverpool:

  • 1 trofeu Champions League
  • 1 titlu Premier League
  • 1 Supercupa Europei
  • 1 Campionat Mondial al Cluburilor

Îți recomand articolul despre perioada de mercato din 2020, cu toate transferurile din campionatele mari din Europa.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: