Serie A

Povestea dură de viață a lui Juan Cuadrado! Tatăl său a fost împușcat, iar mama sa a muncit pe o plantație de bananieri | Primul 11

Juan Cuadrado este unul dintre veteranii vestiarului lui Juventus, iar din 2015 de când a ajuns prima dată în vestiarul torinezilor, mijlocașul columbian a încântat mereu.

Totuși, viața sa, cel puțin în copilărie, nu a fost deloc bună, ci presărată cu greutăți și drame peste care multă lume nu ar putea trece peste.

Povestea de viață a lui Juan Cuadrado

Juan Cuadrado s-a născut pe 26 mai 1988 în Necocli, Columbia. Din nefericire pentru el, țara era foarte nesigură, iar criminalitatea depășea cotele normale, bandele de traficanți de droguri făcând legea.

La vârsta de doar patru ani, micuțul Juan Cuadrado a fost rupt din tărâmul basmelor și al inocenței, după ce tatăl său, șofer pe cisternă a avut neșansa să nimerească în dreptul unor carteluri de droguri, intrate cu forța în micuța localitate.

Rezultatul a fost unul crunt! Tatăl său a fost împușcat în repetate rânduri chiar sub ochii plini de lacrimi ale lui Juan. Din păcate, scena nu s-a oprit doar aici, ci el împreună cu mama sa au fost nevoiți să se ascundă într-un colț al casei, cu diverse lucruri care să-i acopere, pentru a nu fi omorâți la rândul lor.

A fost greu pentru el, dar l-a şi întărit şi l-a făcut să se maturizeze mai repede“, a povestit Marcela Bella, mama lui Juan.

Mama sa a lucrat pe o plantație de bananieri

Odată ce capul familiei a fost ras de pe fața pământului de cruzimea bandelor criminale din Columbia, mama lui Juan a trebuit să joace rolul ambilor părinți pentru a-l putea crește pe fiul său.

Așadar, mulți ani, Marcela a lucrat în condiții improprii pe o plantație de bananieri, câștigând foarte puțin. Totuși, din puținul ei reușea să-i ofere lui Juan o șansă la viață.

Mai mult decât atât, ea a găsit resurse să-i cumpere ghete fiului, anticipînd că fotbalul va fi luminiţa de la capătul tunelului pentru el.

Astăzi, mama lui Juan Cuadrado locuiește împreună cu el și cu micuța soră a sa. Deși a făcut un copil cu un alt bărbat, Marcela a hotărât să nu se căsătorească, ca formă de respect pentru tatăl lui Juan, plecat atât de brusc și violent din viața lor.

  • 32 de ani este vârsta lui Juan Cuadrado

Îți recomand articolul despre depresia prin care trece Joe Hart, fostul portar al naționalei Angliei.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: